fbpx

Tyngre Classic & Nordiska mästerskapet

tyngre-classic-nordiska-masterskapet

Riktigt bra arrangerat tävling utav Alex och Andreas denna helgen. Lördagen var det hel dag med Tyngre Classic 7 Söndagen var Nordiska mästerskapet. Grymma atleter både på Tyngre Classic 7 med både debutanter och mediterade atleter.

Min BF atlet Sofia gjorde sin debut på lördagen med en riktig bra prestation på scenen, men det räckte tyvärr inte till final i det tuffa startfältet med 17st bra atleter.

Sofia LiljenstadTyngre Classic 7

Jag hade dessutom 8st tjejer på scenen med Bling by J bikinis, riktigt kul att se.

Dessa två donnor var några av dom, så fantastisk fina! Camilla (blå bikini) gjorde sin debut och tog bronset i både junior och senior, fantastisk ram och utstrålning.

Alise tog revansch från SM och plockade hem guldet i både junior och senior. Hon var oslagbar med raka domar ettor! Otroligt vacker!

Camilla, jag & Alise

Även Monica fick sin revansch från SM och knep silvret, så välförtjänt!

Monica Gustavsson, 2.a -Tyngre Classic 7

Semiran Dag briljerade på både Tyngre och NM där hennes guld var givet i båda tävvlingarna

Bilder från SM.

Sara Kinnvik- en ny body fitness stjärna is born! Hon har en grym merit lista i bikini fitness men debuterade i BF nu på SM. Otroligt vacker på scenen och jobbat upp en grym bf fysik. Guld i SM och dessutom på Nordiska mästerskapet!

Jag & Sara Kinnvik 1.a -Nordiska mästerskapet

Bling By J 

Erbjuder ett unikt sortiment av kvalite. Skräddarsydda fitness bikinis till tävlande atleter. Smycken, skor samt tillbehör | Önskar du också beställa inför din kommande tävling?   

Handla nu och betala med faktura, kort eller PayPal.

Shoppa nu!

Lämna ett svar