fbpx

Elit workshop

elit workshop

Ni har väl inte missat att jag & Antonia har lagt ut två nya datum får kommande workshop. Vi kör 9/2 i Stockholm och 16/2 i Malmö. Redan nu har vi fått flera förfrågningar, men också bokade platser! Vi har begränsade platser så skynda dig att boka får att säkra en plats på Elitworkshop. Bokningen görs via mejl på Elitworkshop@hotmail.com. Du får en vanligtvis en bekräftelse inom 24h, har dock överseende med att det kan ta lite längre tid nu då både jag och Antonia har lite välförtjänt semester/julmys. 

Elitworkshop har varit väldigt uppskattade och givande även får mig & Antonia. En heldag med föreläsning, diskussion och posering. En toppen dag får dig som har planer på att tävla och/eller vill skapa dig mer kunskap och grund i posering inför eventuell satsning i framtiden. Newbie som erfaren! Alla är välkomna! 

Om du är nyfiken hur det har sett ut på vår tidigare Elit workshops så kan du gå in på #elitworkshop på Instagram där du ser både vad jag och Antonia har lagt ut, men även från våra deltagare.  

Om ni har några frågor eller funderingar tveka inte att höra av er genom att mejla till elitworkshop@hotmail.com 

Bling By J 

Erbjuder ett unikt sortiment av kvalite. Skräddarsydda fitness bikinis till tävlande atleter. Smycken, skor samt tillbehör | Önskar du också beställa inför din kommande tävling?   

Handla nu och betala med faktura, kort eller PayPal.

Lämna ett svar