fbpx

Elit Workshop VT-19

Elit workshop VT-19

Jag och Antonia har haft årets första Elit workshop VT-19

Sthlm och Malmö som vi brukar köra vår tour. Både i Sthlm och Malmö hade vi riktigt härligt gäng, även några återkommande deltagare vilket vi ser som bästa betyg på Elit workshop.

Elit-workshop

Våra huvudsponsorer är Elit Nutrition och Bling by J

Vilket är en stor del till att vi kan göra Elit workshop. Både jag och Antonia är #Elitqueens alltså tävlande atleter för Elit Nutrition som vi anser är det absolut bästa teamet med kvalitativa och goda kosttillskott som vi båda brukar väldig flitigt.

Elit workshop VT-19 hade grymma goodiebags även denna gång!

elit workshop

Bestod av:

Elit Nutrition: Shake, 100kr presentkort, omega-3, samples av whey-100 protein

http://www.elitstore.se/

Bling by J: Stringbag, armband

Nicks protein kexchoklad

Add icecream Protein glass check

Extra tuggumin

 

Vi hade även Nocco, Elit nutrition protein och Barebells att fylla på med energi under dagen.

Vi startade vår Workshop med presentation och föreläsning om regelverket, därefter gick vi igenom mer på djupet av vad vi kallar våra framgångsnycklar inom kost, träning, mentala aspekter mm.

Efter lunch kickade vi igång posering där vi startade grundligt med som faktiskt ge ditt första intryck till domarna, nämligen ”Klack-gång” och utstrålning som leende och kroppsspråk.

Därefter går vi igenom grunderna i de obligatoriska poserna.

Regler kring poseringen och hur dom ska se ut. När vi har gått igenom poserna grundligt så är det dags för uppställning bakom ”line” som vid tävling. Vi ger våra tips om hur vi agerar på scenen och detaljer som gör att du tar får domarna att se just dig!

Vi avslutar poseringen med I-walk

Som alltid blir som grädden på moset. Första I-walken kan vara lite nervöst, men som jag brukar säga på Elit workshop, här kan vi våga ta ut svängarna och träna och hitta din I-walk, men på tävlingen däremot så har du bara EN chans, du kan inte säga till domarna, -fasiken! Det blev inte rätt, får jag göra om? Sista I-walken sitter alla deltagarna och applåderar fram den som ska göra I-walken. Vilket ger en otroligt energi till hela gruppen. Lärorikt även för deltagarna som tittar att försöka utgå ifrån domarnas ögon och se ex. hur viktigt ett leende och kroppsspråk gör!

Sist men inte minst samlas vi åter i rummet

Vi går in på djupet och pratar om vad som kan upplevas efter en satsning/tävling. Det är såklart individuellt, alla är vi olika och hanterar situationer olika. Vi lyfter frågor som har berört många under våra tidigare workshop och vi märker att det uppskattas väldigt mycket att även prata djupgående om dessa frågor. Det känns ofta som en ensam sport, men de flesta går igenom liknande processer och kanske tänker ”är det bara jag som…”

Elit workshop VT-19 är en lärorik och härlig heldag för alla tjejer

som planerar att göra sin debut, om man vill har tävlat förut och vill ha lite mer kött på benen, men också för att träffa andra likasinnade tjejer under en energifylld heldag! Håll utsikt efter kommande datum så hoppas jag att just DU kommer till nästa Elit Workshop med mig & Antonia.

Lämna ett svar