fbpx

Utställare på BBC & SGP

Att ställa ut på tävlingar gynnar inte bara mitt företag Bling by J, utan det är så kul att träffa alla atleter och fitness intresserade.

Först ut för i år var Better bodies challange som gick här i Stockholm. Den tävlingen har verkligen etablerat sig och även fått in atleter från Europa som Estland, Finland mm. vilket är väldigt kul! På Better bodies kan du dessutom tävla i en nybörjar klass och senior klass, alltså en väldigt bra tävling att start sin fitness ”karriär” med att få köra två tävlingar samma dag. speciellt då första kan kännas extra snabb efter flera veckors slit på gymmet, kardio och strikt kosthållning.

Det var extra kul att se dom tjejerna som jag sytt bikinis till och även hjälpt med poseringen, grymt jobbat tjejer!!

Sara Petersson (Bling by J) knep silvret med 1 poäng från guldet på Better Bodies Challange
Sara Phil (Bling by J) med en brutal lats och smal midja! Dessutom jäkligt bra armar 😉

Två veckor efter BBChallange var det dags för Sweden Grand Prix som jag skulle säga har gått om Svenska Mästerskapet i rankning på tuffaste tävling. Dels för att det är sista chansen att bli uttagen till Europa mästerskapet som många duktiga atleter kör den, men också för att den är PRO kvalificerad, alltså overall vinnaren vinner proffs kort i IFBB Elite PRO. Dessutom är det inte bara svenskar som kör den tävlingen utan det är ryssar, spanjorer och atleter från Schweiz och Estland mm.

Även i denna tävlingen hade jag många tjejer som tävlade i mina bikinis, sååå kul och här fick Sara Petersson sin revanch och kammade hem allt!! Guld i Bodyfitness -168, overall, EM biljett och dessutom Pro card i IFBB Elite Pro. Stort grattis Sara, så värd det!

Jag var dessutom med och sponsrade båda tävlingarna med presentkort på 300kr till varje vinnare i tjej klasserna.

Samatha Jerring Debuterade i Bodyfitness (Bling by J) Hon har gjort en makalös utveckling frå bikini fitness till en bitig Body fitness atlet 😉

I både Better bodies challange och Sweden Grand Prix ställde jag ut med monter med hjälp av min ”Partner in fitness” Antonia Pesevski, stort tack till dig gumman som ville vara med på plats och hjälpa till!

Lämna ett svar