Hur beställer jag?

Du planerar att tävla inom fittness/bodybuilding och vill tävla i en Bling by J bikini eller poseringsbyxor. 

Skicka in en offert för att säkra en plats i bokningen och invänta bekräftelse.

När ska jag skicka in en offert?

Ju tidigare desto bättre för att vara säker på en plats i bokningen, då Bling by J har begräsat med platser. En förfrågan är inte bindande, men uppskattas att du hör av dig omgångde ifall du vill ej längre är intresserad för att då kunna ge någon annan din plats.

Mellan 6-10 veckor innan din tävling bör du göra din beställning och då kommer din bikini/poseringsbyxor skapas efter turordning, så ju tidigare du lägger beställningen desto tidigare får du din bikini/poseringsbyxor. 

Får jag en bekräftelse om jag fått en plats eller ej?

Ja, du kommer inom kort (1-2dagar) få en bekräftelse på e-post om du fått plats eller ej.

När och hur betalar jag?

När du lagt din beställning kommer så kommer du få en faktura till din angivna mejl i samband med att din bikini/poseringsbyxor skapas. Fakturan för bikini ska betalas inom 30dagar och poseringsbyxor inom 10dagar. Ej möjlighet för delbetalning.

Kan jag ångra mitt köp?

När du fått din faktura och din bikini/poseringsbyxor har påbörjat kan du ej ångra ditt köp. Anldeningen är för att bikinin/poseringsbyxorna är anpassad efter dina mått och önskemål. Det finns bra sidor på sociala medier där man kan sälja sina tävlingsdräkter bla. Facebook: Poseringsdräkter- Frågor och till salu!

Hur och när får jag min bikini/poseringsbyxa?

Inom dom 30 dagar (bikini)/ 10 dagar (poseringsbyxa) när du fått din faktura kommer din bikini/poseringsbyxa skickas till dig spårbart via brev. Du kommer få en postavi via E-post eller SMS.

Om jag är missnöjd med min bikini/poseringsbyxa?

Målet är att skapa just den magiska bikinin/byxan som du önskar och om du är det minsta missnöjd så ska du meddela detta omedelbart för att vi ska kunna återskapa det i mån det går. Viktigt att du är 100% nöjd!