1. Skicka in din offert förfrågan

Begränsade platser till varje tävling. Så fort du har ett tävlings datum kan du skicka in din förfrågan (ej bindande så länge bikinin ej är påbörjad) Fyll i det du kan besvara, men viktigaste är att du fyller i dina uppgifter och tävlingsdatum.

Inom kort kommer du att få en bekräftelse om du fick en plats i kön. Närmare tävling kommer vi att boka in en konsultation träff alternativ online konsultation om du ej har möjlighet att komma till ateljen, Täby Stockholm.

Beställ din bikini Order your bikini suit

2. Konsultation

Under konsultation går vi igenom allt i minsta detalj, från vilken modell du ska ha till vilka kristaller som ska blinga din bikini. Se nedan vad vi kommer gå igenom.

Anne mohn i Woman´s physique

Diciplin

Bikinis utförande skiljer sig från diceplin till diceplin, så det är viktigt att du vet vilken diciplin du ska tävla i för att ha en regelrätt bikini. 

Se dom olika disiplinerna

sweetheart

modell & storlek

Det är viktigt att välja rätt modell av både över och underdel som passar just dig och din fysik, men också vilken diceplin och förbund som du ska tävla i. Du kommer att få prova dig fram till den rätta modell och storlek. 

Se överdelar se underdelar

Bling nivå

Bling 1

1/4 täckt med kristaller

4500 kr

Bling 2

1/2 täckt med kristaller
5500 kr

Bling 3

3/4 täckt med kristaller

6000 kr

Bling 4

1/1 Fulltäckt med kristaller

7000 kr

se inspiration

12180 röd hologram

Tyg & Färg

Alla tygerna är stretch och innehåller 10-20% Lycra. Vi kommer att kika på tygprover och se vilket tyg och färg som passar dig bäst. 

  • Mindots enfärgade
  • Hologram
  • Sammet slät
  • Sammet-glitter
  • Hologram mönstrat
se tyger & färg

 

Design & Kristall sättning

Du har valt din Bling nivå (budget) och nu är det dags att kika på kristallerna och tillsammans välja vilka färger du vill ha och ev mönster på designen (bling nivå 3 & 4)

se inspiration

Connector i nacken

 

med eller utan connectors

Det är mer en estetisk frågan om du föredrar med eller utan connectors. Du kan välja att ha connector både i nacken och mellan kuporna, men och enbart mellan kuporna. Observera att det är endast underdelarna Micro och Micro semi inom Bikinifitness och Wellness som har connectors på underdelen. 

se connectors

3. betalning

Under tillverknings processen kommer du att få din faktura för bikinin till den angivna mejladress som ska betalas inom 30 dagar. Väljer du att den ska postas tillkommer dessutom 65 kr fraktavgift. Den postas skyddad i kartong med PostNord spårbar frakt och kommer till ditt närmsta ombud. 

nu har du din dröm bikini

Tagga gärna

@blingbyj #Blingbyj