Vanligaste fråorna

Vänligen läs FAQ Innan ni skickar ett mail till support.

1-3 arbetsdagar.
Skräddarsydd tävlingsdräkt 4-10 veckor

Våra normala leveranstider är 2-4 arbetsdagar. Beställningar lagda på helger skickas tidigast måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ber vi dig kontakta vår support.

När våra varor har packats och sänts från vårt lager får du ett mail och/eller ett sms med en avisering om att ditt paket har packats och är på väg till dig. I meddelandet får du även ett kollinummer där du kan söka efter ditt paket.

Spårningslänk för paket skickat med Postnord

Ja! Vi erbjuder internationellt rekommenderat porto med Posten (Postnord) och du kommer får ett spårningsnummer. Porto tar normalt 2-5 arbetsdagar. Var medveten om att paket kan fastna i tullen, men det är sällsynt.

Fast pris 65kr inom Sverige. 

Fast pris 89kr utrikes.

Kontakta vår support med information om vilken vara du önskar byta. Därefter får du en retursedel via e-post som du skickar med varan du vill byta. Din nya vara skickas så fort som vi mottagit din retur. 

14 dagars ångerrätt med fri retur, mejla support för en retursedel. 

Dock gäller ej ångerrätt på tävlingsdräkt, smycken, rea varor, använd produkt eller presentkort. Du kan läsa mer under mina Köpvillkor.

Tävlingsdräkten är skräddarsydd till dig och görs efter dina mått och önskemål, därav ingen Ångerrätt på tävlingsdräkt som går under special produkt. Detta inkluderar om du väljer att inte tävla, oavsett anledning. Dock är det viktigt att du som kund ska vara 100% nöjd med din tävlingsdräkt! Om resultatet inte blev som du önskade eller om storleken inte passar är ber vi dig kontakta support omgående. I det fall behöver du skicka tillbaka tävlingsdräkten i ”ny-skick” och tävlingsdräkten kommer korrigeras till ditt önskemål så gott det går. 

Ett ej upphämtat paket sänds tillbaka till oss efter 14 dagar hos ombudet. Vi debiterar då 150 kr och returnerar resterande belopp av totalsumman.

Kort och faktura. Du får alternativen när du slutför ditt köp.

Ja det är säkert och dina uppgifter är skyddade. Du kan läsa mer under Köpvillkor.

8-10 veckor innan tävling, men gärna så snart som du bestämt ett tävlingsdatum då platserna är begränsade. Skicka in en offert och du får ett bekräftelse mejl inom 2 dagar.

När du fått din faktura och din bikini/poseringsbyxor har påbörjat kan du ej ångra ditt köp. Anldeningen är för att bikinin/poseringsbyxorna är anpassad efter dina mått och önskemål. Det finns bra sidor på sociala medier där man kan sälja sina tävlingsdräkter bla. Facebook: Poseringsdräkter- Frågor och till salu!

Handtvättas i 30 grader med milt tvättmedel, gärna fyltande. Skölj ur noggrann och lufttorkas inomhus eller i skuggan, låt den inte exponeras direkt i solljus. Ej kemtvätt eller tvättmaskin. Gäller även oblingade, trunks och classic physique shorts.  

Strandbikini kan tvättas med handtvätts programet i tvättmaskin. 

Kontakta support