Leverans och fraktvillkor

Bling by J AB använder följande fraktalternativ: Paket, varorna skickas till närmaste utlämningsställe eller i vissa fall direkt hem till dörren, brevlådan/brevinkast. I de fall paketet finns för uthämtning hos ombud skickas ett sms/e-post med information om löpnummer till det mobiltelefonnummer/e-post som angivits vid beställningen. Vid uthämtning av försändelse ska giltig ID handling uppvisas. Normal leveranstid är ca. 1-4 arbetsdagar från det att Bling by J AB har bekräftat din beställning via e-post. Vid beställning av skräddarsydd bikini är leveransen 4-10 veckor. Många av våra leveranser kommer fram redan dagen efter vi skickat dem. Vi skickar normalt varor redan samma dag om beställningen är gjord innan 15.00. I samband med att din order skickas från Bling by J´s lager så skickas ett e-post till angiven e-postadress. Paketet borde då nå dig inom 1-4 arbetsdagar. Om du mot förmodan inte har erhållit din leverans inom 4 arbetsdagar ber vi dig att kontakta kundtjänst. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan.

Transportskador

Bling by J AB ansvarar inte för varor som skadas eller kommer bort under leverans till dig. Reklamation av transportskador ska göras inom skälig tid. Vid mottagande av försändelsen är det därför viktigt att kontrollera att godset inte är transportskadat. Bling by J AB rekommenderar att du anmäler en eventuell transportskada direkt på plats hos utlämningsombudet och därefter kontaktar Bling by J AB´s kundtjänst. Tänk på att behålla allt emballage och produktens förpackning vid en transportskada.

Outlösta Paket/Försändelser

Paket som inte har hämtats ut inom sju (7) dagar återsänds till Bling by J AB. Om detta sker debiteras du en avgift på 299 kr (SEK) för kostnader hänförliga till Bling by J´s administration, frakt, returfrakt och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.